www.dekusttram.be
Studio te huur te Oostende
Studio-Oostende.be
De Amandine  is gebouwd in 1960-1962.
Dit visserschip zocht tijdens de zomer de visgronden rond Zuid-Ijsland op en bleef tijdens de winter in de Noordzee en het Kanaal. De Amandine werd gerestaureerd door de Maritieme Site op de oude scheepswerf Seghers en kreeg op 14 mei 2000 een laatste rustplaats op de Visserskaai als Maritiem Museumschip.
Toerisme en bezienswaardigheden in Oostende.
De Mercator is een driemaster, en voormalig schoolschip die ligt afgemeerd ligt in de jachthaven van Oostende. Het museumschip uit 1932 ligt tussen het station en het stadhuis en is te zien vanop onze studio.
Het Fort Napoleon is gelegen in de duinen op de oosteroever van Oostende, richting Bredene, op wandelafstand van de haven en de zee.. Het fort getuigt van het belang van Oostende als vestingstad.Tijdens het Beleg van Oostende (1601-1604) en tijdens de dagenlange beschieting van Oostende in 1706 door de Engelse vloot heeft het fort goed stand gehouden. Het is gelegen in de duinen op de oosteroever van Oostende, op wandelafstand van de haven en de zee.
De pittoreske vismarkt, waar vissers hun dagverse vis verkopen, heet in de volksmond de Vistrap
De Kapellestraat is de drukste winkelstraat van de Belgische Kust en badstad Oostende en ligt op een boogscheut van onze studio. Het is er heerlijk vertoeven.
James Ensor is de gekendste kunstenaar van Oostende. Zijn woonhuis is dan ook ingericht als museum. Met op de eerste verdieping een permanente  tentoonstelling met werken van de meester en op de andere etages de mogelijkheid om zijn leefruimte en atelier te bezoeken.
Winkels (oa Delhaize) en restaurants (langs de Vindictivelaan en de nabijgelegen Visserskaai) in overvloed.
Treinstation van Oostende op korte loopafstand van de studio, ook tram die je naar andere nabijgelegen badsteden aan de Belgische Kust brengt.
Is deze studio reeds bezet. Bekijk meer mogelijkheden
hier